Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αλλαγή ημέρας και ώρας απεργίας-πανελλαδικής συγκέντρωσης

Πάτρα,   26/03/2014


ΠΡΟΣ
όλους τους συναδέλφους
========================

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ: Αλλαγή ημέρας και  ώρας της  πανελλαδικής συγκέντρωσης και  24ωρης απεργίας.

Συνάδελφοι
Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης μας σχετικά με απεργία συμμετοχή του κλάδου σε πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα, σας ενημερώνουμε ότι λόγω της δυσάρεστης εξέλιξης και συγκεκριμένα της ψήφισης ενός νέου Πολυνομοσχεδίου, αποφασίστηκε από τη ΓΣΕΒΕΕ η εξαγγελθείσα κινητοποίηση να γίνει τελικά τη Κυριακή 30/3/2014, ημέρα ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου, το οποίο επηρεάζει και τον κλάδο μας.
Πιο συγκεκριμένα :
Τη ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Μαρτίου θα γίνει 24ωρη απεργία με ακινητοποίηση των οχημάτων μας από τα ξημερώματα της Κυριακής 5 το πρωί έως τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Στα πλαίσια της πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ για τη Κυριακή 30 Μαρτίου θα γίνει μετάβαση στην Αθήνα με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν μαζί με άλλους συναδέλφους από τα Σωματεία μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ. Προσυγκέντρωση 9:30  η ώρα το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και αναχώρηση στις 10:30  για Αθήνα. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δείξουν έμπρακτα την διαμαρτυρία τους συμμετέχοντας δυναμικά και μαζικά στην παραπάνω απεργία  και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία συμμετέχει και το Σωματείο Οδηγών Ταξί.
Προκειμένου να γίνει σωστή οργάνωση της κινητοποίησης και να εξασφαλιστεί ο αναγκαίος αριθμός πούλμαν που θα μισθωθούν καλείστε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή στα μέλη του προεδρείου του Σωματείου μας.
Για το Δ.Σ.
               Ο                                                                 Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Σκέντζος  Παναγιώτης                                                      Σίδερης Γεώργιος