Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Εποχούμενη πορεία Πέμπτη 20 Μαρτίου-Απεργία Δευτέρα 31 Μαρτίου

Πάτρα 19 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣ
όλους τους
συναδέλφους
============
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι,
 Στη τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας που πραγματοποιήθηκε χθες αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και η συμμετοχή του κλάδου στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει για το προσεχές διάστημα οι κοινωνικοί μας εταίροι.
Κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για το φορολογικό ενάντια στην υπερφορολόγηση και τα υπέρογκα πρόστιμα, για το ασφαλιστικό  με την απειλή κατασχέσεων λόγω οφειλών, με το πλήθος των ανασφάλιστων χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και γενικότερα για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα επιχειρήσεις- εργαζόμενοι και νοικοκυριά.
Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
1ον: Για αύριο ΠΕΜΠΤΗ 20 Μαρτίου να γίνει συγκέντρωση των επαγγελματιών ΤΑΞΙ με τα οχήματά τους στις 10 το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί εποχούμενη πορεία προς την πόλη.
2ον: Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 31 Μαρτίου να γίνει 24ωρη απεργία με ακινητοποίηση των οχημάτων μας από τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 το πρωί έως τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης. Στα πλαίσια της πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ  για τη Δευτέρα 31 Μαρτίου θα γίνει μετάβαση στην Αθήνα με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν μαζί με άλλους συναδέλφους από τα Σωματεία μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ. Προσυγκέντρωση 7 η ώρα το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και αναχώρηση στις 8 για Αθήνα. 
Καλούμε όλους τους συνάδελφους να δείξουν έμπρακτα την διαμαρτυρία τους συμμετέχοντας δυναμικά και μαζικά στις παραπάνω συγκεντρώσεις, πορείες και απεργίες .
Για το Δ.Σ.
               Ο                                                                     Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Σκέντζος  Παναγιώτης                                                          Σίδερης Γεώργιος