Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Συμμετοχή κλάδου ταξί στις κινητοποιήσεις

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Αράτου 21, β' όροφος, γραφείο 6 , ΠΑΤΡΑ
τηλ. (2610) 223.311,   ΦΑΞ  (2610) 275.778,   ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362
Αρ. Πρωτοκ.:   18  /2016                                                                                                    Πάτρα   22/01/2016



ΠΡΟΣ
Όλους τους
 συναδέλφους
           =============
         
ΘΕΜΑ: Συμμετοχή κλάδου σε κινητοποιήσεις         
                  
                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι,
η  Διοίκηση του Σωματείου σας καλεί να συμμετέχετε, μαζί με εκπροσώπους άλλων κλάδων των Ε.Β.Ε. στο συλλαλητήριο- συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 10.30 το πρωί στην Πλατεία Γεωργίου, ενάντια στην πρόταση νόμου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό – καθώς και για το φορολογικό, αναγκαστικές εισπράξεις –κατασχέσεις για οφειλές και όλα τα δυσβάστακτα μέτρα που λαμβάνονται και μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό.
Επίσης, με απόφαση της κλαδικής Ομοσπονδίας ΠOEIATA ο κλάδος μας θα βρίσκεται σε 24 πανελλαδική απεργία την ΠΕΜΠΤΗ 4 Φεβρουαρίου, ημέρα κορύφωσης των απεργιακών κινητοποιήσεων όλων των κλάδων και επαγγελματικών τάξεων της χώρας.
Καλούμαστε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας, συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά στο αυριανό συλλαλητήριο. Η απάθεια, η μεμψιμοιρία και η μη συμμετοχή, συνέβαλαν στη διαμόρφωση της σημερινής κατάστασης. Η αντίθεσή μας και αγανάκτησή μας, ας μετατραπεί σε δυναμική αντίδραση και μαζική διαμαρτυρία, με στόχο την ανατροπή της  απελπιστικής και δραματικής αυτής κατάστασης που μας εξαθλιώνει και μας οδηγεί  ολοένα και περισσότερο στην φτωχοποίηση . 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο                                                                   Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Σκέντζος  Παναγιώτης                         Σίδερης Γεώργιος