Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Αράτου 21, β' όροφος, γραφείο 6 , ΠΑΤΡΑ
τηλ. (2610) 223.311, ΦΑΞ  (2610) 275.778, ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362
Αρ. Πρωτοκ.: 264/2013                                                                                          Πάτρα  4/9/2013


ΠΡΟΣ:
Όλους τους συναδέλφους
========================

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ H


ΘΕΜΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη στις 7/9/2013.

Συνάδελφοι
         
          Επανερχόμαστε και απευθύνουμε αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους να δώσετε δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση –συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Θες/κης και να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή, δυνατότητα η οποία υπάρχει τη στιγμή που το 80% είμαστε συνιδιοκτήτες κι έτσι δεν θα χρειαστεί να μείνουν ακινητοποιημένα τα οχήματά μας.
Το γεγονός ότι 70% των επαγγελματιών του κλάδου οφείλουμε στον ΟΑΕΕ τις εισφορές μας και κινδυνεύουμε με άμεση κατάσχεση από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών σε συνδυασμό με το πρόβλημα της υπερφορολόγησης και των οφειλών μας στην Εφορία δημιουργεί μια κατάσταση οικονομικής ασφυξίας και απόγνωσης. Ίσως δεν έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχει κίνδυνος κατάσχεσης όχι μόνο της ακίνητης περιουσίας μας αλλά ακόμα και της κινητής- μικρής μας επιχείρησης.

Συνάδελφοι
Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά, συντονισμένα και μαζικά τώρα περισσότερο από ποτέ που τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο με την ελπίδα να αποτρέψουμε τη καταστροφική αυτή εξέλιξη. Ο καθένας μας ας αναλάβει τις ευθύνες του, μετά δεν θα υπάρχει δικαιολογία αλλά και καμία δυνατότητα συλλογικής αντίδρασης κι όταν καταφτάσουν τα σημειώματα για τις αναγκαστικές εισπράξεις τότε δυστυχώς ο καθένας θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα μόνος του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν, Συγκέντρωση το Σάββατο 7/9 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 9 το πρωί με αναχώρηση στις 10.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο                                                                 Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


       Σκέντζος  Παναγιώτης                                                               Σίδερης Γεώργιος